Usluge

BST Naj

BST Naj

O Nama

Hemijsko čišćenje BST Naj je osnovano 2013. godine. Zamišljena je kao čistiona modernog izgleda koja bi kvalitetom I brzinom rada zadovoljila nove generacije klijenata koji upravo tako žive, modernije, kvalitetnije I brže.

Naša usluga sastoji se od 7 važnih koraka kroz koje prolazi svaki Vaš artikal koji ste nam poverili:

Prijem

Prilikom prijema Vašeg artikla, vršimo pregled kojim utvrđujemo postoji li neki vidljivi nedostatak te postoji li deklaracija o sastavu i načinu održavanja. Sve relevantne činjenice evidentiramo elektronski na reversu koji uručujemo klijentu.

Analiza

Svaki artikal prolazi analizu našeg tima koji odlučuje, s obzirom na vrstu i karakteristike materijala koji se čisti te na specifičnosti zaprljanja, koja će se tehnika čišćenja primeniti.

Pripremni postupak

Za razliku od mašinskog čišćenja, koje se vrši na celom artiklu, detašura ima lokalni karater i ciljano se primenjuje na one delove artikla na kojima se zaprljanje nalazi. U postupku detašure se ručnim tretiranjem koriste sredstva i metode kojima se uspešno tretiraju zaprljanja različitog porekla.

Čišćenje

U zavisnosti o vrsti i karakteristikama materijala koji se čisti te specifičnostima zaprljanja, koristimo različite tehnike čišćenja:

  • Hemijsko tj. suvo čišćenje (proffesional dry cleaning)
  • Čišćenje sa vodom tj. mokro čišćenje (proffesional wet cleaning)

Peglanje

Kontinuirano pratimo nove tehnologije te koristimo profesionalnu opremu i specijalne metode peglanja što nam omogućuje pružanje najkvalitetnije usluge bez oštećenja tkanine.

Kontrola kvaliteta

Nakon postupaka čišćenja i peglanja menadžer vrši kontrolu kvalitete usluge detaljnim pregledom artikla.

Isporuka

Prilikom isporuke Vašeg artikla obaviještavamo Vas o izvršenoj usluzi te Vas molimo da i sami proverite kavalitet naše usluge.

Prepustite Nama da kvalitetno i brzo očistimo Vaš veš, a vi dragoceno vreme iskoristite za druge poslove i aktivnosti.